میانمار باید برای حفاظت از مسلمانان روهینگیا اقدام کند-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

میانمار باید برای حفاظت از مسلمانان روهینگیا اقدام کند

دیوان بین المللی دادگستری به میانمار دستور داد هرچه سریع‌تر برای جلوگیری از آزار و اذیت و نسل کشیِ مسلمانان روهینگیا در این کشور اقدام کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 23
کد خبر: ۳۴۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ عالی‌ترین دادگاه سازمان ملل، تصمیم گرفته است اجازه بررسی پرونده‌ای را بدهد که در آن میانمار به ارتکاب نسل کشی علیه مسلمانان روهینگیا متهم شده است. دیوان بین المللی دادگستری در لاهه اعلام کرد صلاحیت بررسی دادخواست مطرح شده توسط گامبیا را در این زمینه دارد. دادگاه لاهه مجوز لازم برای صورت گرفتن اقدامات اولیه درخواستی از سوی گامبیا را صادر کرد و به میانمار دستور داد برای حفاظت از جمعیت روهینگیای خود در برابر نسل کشی، اقدام کند.

 

عبدالقوی احمد، رئیس دیوان بین المللی دادگستری اعلام کرد: میانمار باید بر اساس وظایف خود و در ارتباط با جمعیت روهینگیا در خاکش، همه تدابیر لازم را برای جلوگیری از ارتکاب هر گونه اقدامی که در حوزه ماده ۲ کنوانسیون مربوط به نسل کشی قرار می‌گیرد، بالاخص کشتار مسلمان روهینگیا، ایجاد آسیب‌های بدنی یا ذهنی شدید به اعضای این گروه، تحمیل عمدی شرایطی به این گروه که هدف آن نابودی فیزیکی کامل یا بخشی از آن باشد و نهایتاً اقداماتی که به منظور جلوگیری از زاد و ولد صورت می‌گیرد، خودداری کند.

 

وی افزود: میانمار همچنین باید در خصوص مسلمانان روهینگیا در خاکش، اطمینان حاصل کند که ارتش این کشور و همچنین هر گروه مسلح نامنظم که توسط ارتش هدایت یا حمایت می‌شود و هر گونه شخص یا نهادی که تحت کنترل، رهبری یا اعمال نفوذ ارتش میانمار قرار دارد، مرتکب نسل کشی، توطئه برای ارتکاب نسل کشی یا تحریک مستقیم و عمومی برای ارتکاب نسل کشی نشود. دادگاه همچنین معتقد است میانمار باید برای جلوگیری از نابودی و تضمین حفظ هر گونه شواهد مربوط به ادعا‌های مرتبط با ماده ۲ کنوانسیون نسل کشی، گام‌های موثری بردارد.

 

منبع: صدا و سیما

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده